Izvor: N1 televizija, 02.Dec.2021, 13:43

Jelena Ćuruvija gošća Novog dana

Posle sedmogodišnjeg procesa i više od 20 godina nakon ubistva, izrečena je nova prvostepena presuda za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije, vlasnika i glavnog urednika dnevnika "Dnevni telegraf". O tome u temi jutra Novog dana govore Jelena Ćuruvija, ćerka ubijenog novinara, predsednik Komisije za istraživanja ubistava novinara Veran Matić i Pavol Salaj, šef odseka nevladine organizacije Reporteri bez granica za Evropsku uniju i Balkan.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Matić: Zadovoljan sam presudom za ubistvo Ćuruvije

Izvor: N1 televizija, 02.Dec.2021

Predsednik komisije za rasvetljavanje ubistava novinara Veran Matić izjavio je da je zadovoljan presudom, jer su optuženi za ubistvo Slavka Ćuruvije dobili ukupno kaznu zatvora od 100 godina.

Nastavak na N1 televizija...

Reporteri bez granica: Rešavanje slučaja Ćuruvija ključno za slobodu medija

Izvor: N1 televizija, 03.Dec.2021, 11:17

Pavol Salaj, šef odseka nevladine organizacije "Reporteri bez granica" za Evropsku uniju i Balkan, kaže da je rešavanje slučaja Slavka Ćuruvije ključno za slobodu medija, jer će pokazati da je država Srbija u stanju da zaštiti novinare.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.