Jednorozi napuštaju EU LCS

Izvor: B92, 02.Nov.2018, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jednorozi napuštaju EU LCS

Jedan od najpoznatijih evropskih Leauge of Legends timova Unicorns of Love se neće takmičiti u EU LCS-u naredne sezone.

U video klipu koji su postavili na oficijalni YouTube kanal, Fabijan ”Sheepy” Malan, je rekao da nisu izabrani kao stalni partner u novom sistemu EU LCS-a. Takođe rekao je da je Riot u potrazi za partnerima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imaju mnogo veću finansijku moć, a da UOL nije u poziciju da isprati sve zahteve. U klipu je pored ovih vesti, govorio i o istoriji organizacije.

ESPN je prošlog meseca pisao o tome kako je zahtev UOL-a za učesće u EU LCS-u odbijen, a da su takođe odbijeni zahtevi Roccata i Giants Gaminga. U septembru su pisali o tome kako su odbijeni i Splyce i H2K koji je u saradnji sa PSG-om. Za sada organziacije koje su prihvaćene su Fnatic,Misfits, G2, Schalke i Vitality, a očekuje se da ćemo videti nekoliko novih organizacija, kao što je Astralis, koji bi trebalo da se pridruži veoma uskoro.

Izvor: RUR
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.