Javni poziv za podršku ženama i mladima u biznisu u tri grada na jugu zemlje

Izvor: JužneVesti.com, 13.Avg.2023, 16:20

Javni poziv za podršku ženama i mladima u biznisu u tri grada na jugu zemlje

Nezaposlene žene i mladi od 18 do 30 godina, koji su prijavljeni na evidenciju Nacionalne službe za zapošljavanje, imaju mikro ili mala preduzeća registrovana od 2022. godine lii planiraju pokretanje biznisa u Blacu, Vlasotincu i Bujanovcu, mogu da se prijaviti za bespovratna sredstva EU PRO plus programa.

Organizatori će u ponedeljak, 14. avgusta, od 11 časova u Blacu u Sali Emona, održati info-sesiju o javnom pozivu za podršku ženama i mladim početnicama >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i početnicima u poslovanju kroz nabavku opreme i uvođenje usluga.

Evropska unija je za ovaj poziv opredelila 375.000 evra kako bi doprinela povećanju zaposlenosti i konkurentnosti lokalne privrede u 43 najslabije razvijene opštine uključene u program, ali i kako bi podstakla preduzetništvo među ženama i mladima.

Nakon Blaca, info sesija biće održana u Vlasotincu, 16. avgusta, od 11 sati u Motelu Gunjetinac, a zatim i u Bujanovcu, 17. avgusta, od 11 sati u Domu kulture.

Visina podrške po pojedinačnom projektu iznosi od 5.000 do najviše 10.000 evra.

Poziv je otvoren do 12. septembra 2023. godine, a više informacija o pozivu kao i dokumentacija za prijavljivanje dostupne su na internet stranici EU PRO Plus programa.

Onlajn info-sesija biće održana 22. avgusta, od 15 časova, a prijava se vrši preko linka dostupnog na internet stranici Javnog poziva.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

EU PRO Plus predstavlja Javni poziv za podršku ženama i mladim početnicama i početnicima u poslovanju kroz nabavku opreme i uvođenje usluga

Izvor: OkRadio.rs, 14.Avg.2023, 09:29

EU PRO Plus program, koji se sprovodi u saradnji sa Ministarstvom za evropske integracije, održaće informativne sesije o javnom pozivu za podršku ženama i mladim početnicama i početnicima u poslovanju kroz nabavku opreme i uvođenje usluga od 14. do 17. avgusta 2023. godine u Blacu, Knjaževcu,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.