Izvori EU: Za sada poruka ohrabrenja Srbiji

Izvor: EurActiv Srbija, 07.Dec.2012, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvori EU: Za sada poruka ohrabrenja Srbiji

Ministri spoljnih poslova EU će na sastanku sledeće nedelje uputiti poruku ohrabrenja Srbiji u pogledu otvaranja pregovora o članstvu, piše 7. decembra briselski EurAktiv. Kako navodi taj portal, zaključak koji će verovatno biti usvojen odnosiće se na podršku otvaranju pregovora pošto Srbija ispuni uslove za to. Iako time Srbija koja očekuje datum za otvaranje pregovora ne može biti zadovoljna, diplomate ističu da EU želi da na taj način poruči da je dinamika njenih odnosa sa Srbijom očuvana. Izvori agencije Beta u Briselu navode da se još ne zna kako će tačno glasiti zaključci šefova diplomatija EU jer se o tome još raspravlja.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izvori EU: Poruka ohrabrenja za Srbiju 10. decembra

Izvor: S media, 07.Dec.2012

Ministri spoljnih poslova EU će na sastanku 10. decembra uputiti poruku ohrabrenja Srbiji u pogledu otvaranja pregovora o članstvu, piše danas briselski portal EurAktiv...Kako piše taj portal, oni će verovatno dati zeleno svetlo za otvaranje pregovora, pošto Srbija ispuni uslove za to...Ministri...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.