Izvor: Cafe.ba, 08.Nov.2016, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izetbegović pozvao EU da oprezno idu sa BiH

BRISEL - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović rekao je u Briselu da šire ustavne reforme u BiH, koje izlaze iz okvira sprovođenja odluke Evropskog suda za ljudska prava u predmetu Sejdić i Finci, nisu ni poželjne, ni izvodive u ovom trenutku, jer ključni politički akteri u BiH naprosto ne bi mogli postići dogovor o njihovom obimu i sadržaju.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Izetbegović sa Tuskom: Više komunikacije EU sa zapadnim Balkanom

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Nov.2016

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović i predsjednik Evropskog savjeta Donald Tusk saglasili su se danas u Briselu da je potrebna intenzivnija politička komunikacija EU i zemalja Balkana, s ciljem bolje razmjene informacija i koordinacije pristupa u suprotstavljanju izazovima...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.