Iz EU fondova za socijalnu inkluziju 5,5 miliona evra

Izvor: DobreVesti.rs, 08.Jun.2016, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz EU fondova za socijalnu inkluziju 5,5 miliona evra

BEOGRAD - Sektor za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava Evropske unije Ministarstva finansija, objavio je 31. maja 2016. novi poziv za dostavu predloga projekata koji dalje unapređuju oblast socijalne inkluzije u Srbiji, pod nazivom “Razvoj efikasnih usluga u zajednici u oblasti socijalne zaštite i obrazovanja”.


Ukupna sredstva na raspolaganju potencijalnim aplikantima od strane EU i republikę Srbije iznose 5,5 miliona evra, a na poziv mogu da se jave lokalne samouprave, nevladine organizacije, privrednici koji se bave socijalnim biznisom, kao i organizacije iz sistema socijalne zaštite, zdravstvenog i obrazovnog sektora.

Kako bi se potencijalni podnosioci projekata pobliže upoznali...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.