Ivanić: Da odu OHR i strane sudije, pa onda BiH može ka EU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2016, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanić: Da odu OHR i strane sudije, pa onda BiH može ka EU

Predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je danas da je bez zatvaranja Kancelarije Visokog predstavnika (OHR) i odlaska stranih sudija iz Ustavnog suda BiH nemoguće dobiti status kandidata i početi pregovore za punopravno članstvo u Evropskoj uniji.

Ivanić je za Radio Republike Srpske rekao da ova pitanja moraju da se reše pre nego što se pošalju odgovori na upitnik koji će 9. decembra >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u BiH doneti Komesar EU za proširenje Johanes Han.

Iz Ambasade Ruske Federacije u BiH saopšteno je banjalučkim medijima da "međunarodna zajednica nema konsenzus oko procene situacije u BiH u vezi sa završetkom rada Kancelarije visokog predstavnika", prenosi RTRS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ivanić: Da odu OHR i strane sudije, pa onda BiH može ka EU

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2016

BENJALUKA - Bez zatvaranja OHR-a i odlaska stranih sudija iz Ustavnog suda BiH nemoguće je dobiti status kandidata i početi pregovore za punopravno članstvo u Evropskoj uniji, izjavio je predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić...Ivanić je za Radio Republike Srpske rekao da se ova pitanja...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.