Irska ratifikovala S S P

Izvor: S media, 03.Okt.2011, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irska ratifikovala S S P

Irska je 19. članica EU koja je ratifikovala S S P. Holandija je krajem juna započela proceduru ratifikacije S SP u Parlamentu.

Irska je ratifikovala Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju i 19. je članica EU koja je to učinila, preneo je danas portal EurAktiv Srbija.

Do sada je 20 zemalja, uključujući Srbiju, poslalo Savetu ministara EU notu o ratifikaciji što >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je poslednji korak u potvrdjivanju ŠP-a u svakoj članici pojedinačno.

Irska je to učinila 29. septembra, navodi se na sajtu Saveta EU.

Malović: Dobra saradnja Srbije i Britanije

Savet Evrope zabrinut zbog netolerancije u Srbiji

Valdner: EU nakon rešavanja statusa Kosova

Pre nje notu su dostavile Španija, Malta, Bugarska, Estonija, Madjarska, Slovačka, Slovenija, Kipar, Austrija, Češka, Italija, Luksemburg , Danska, Grčka, Portugalija, Švedska, Letonija, Velika Britanija i Srbija.

Holandija je krajem juna započela proceduru ratifikacije ŠP u Parlamentu.

Opširnije u dosijeu o Sporazumu o stabilizaciji i pridruživanju na portalu EurAktiv Srbija.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.