Ilić: Investicije i nova radna mesta

Izvor: RTS, 19.Apr.2012, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Investicije i nova radna mesta

Subvencije za poljoprivredu, ulaganja u mala i srednja preduzeća, borba protiv korupcije i organizovanog kriminala, reforma pravosuđa, nova radna mesta, jeste program liste "Pokrenimo Srbiju", izjavio Velimir Ilić.

Investicije, subvencije za poljoprivredu, ulaganje u srednja i mala preduzeća, borba protiv korupcije i organizovanog kriminala, reforma pravosuđa, nova radna mesta su ono što očekuje Srbiju, ukoliko glasaju za listu Pokrenimo Srbiju, izjavio je predsednik Nove >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije Velimir Ilić prilikom posete Despotovcu.

"Imamo status kandidata, na pragu smo Evropske unije u koju sigurno nećemo dugo ući", rekao je Ilić i ocenio da u Rusiji trenutno imamo najvećeg partnera i da sa tom zemljom imamo status najpovlašćenije nacije na svetu.

"Odnosi sa Rusijom nam mnogo znače i zbog toga treba da održimo dobre odnose sa Kinom, Japanom, Amerikom i to je dobro", rekao je Ilić, komentarišući izjavu ruskog ambasadora Aleksandra Konuzina o mogućnosti raskidanja trgovinskog sporazuma.

Ilić je ocenio da je "Boris Tadić izgubio autoritet kako kod svog naroda, tako i kod Međunarodnog monetarnog fonda, EU i kod Srba na severu Kosova".

"Tadić, da je imao obraza, ne bi se treći put ni kandidovao za predsednika Srbije, jer je napravio previše pogrešnih poteza i naneo mnogo zla narodu".

"Tadić sada nema šta da obećava. Posao nove vlade će biti da uđe u nove razgovore, pregovore, jer je on svoju priču završio. Mislio je da će dobiti izbore i sve je prihvatio kako bi Srbija dobila status kandidata, ali uzalud", smatra Ilić. 

Govoreći o bezbednosnoj situaciji na Kosovu, lider Nove Srbije tvrdi da je sadašnja vlada prekršila Rezoluciju 1244 uvođenjem Euleksa, i logično je da kruna svega bude trenutna situacija.

"Srbiji promene ne mogu da donesu ni Jadranka Šešelj, ni Vuk Drašković, a ni Čedomir Jovanović. Jedino koalicija "Pokrenimo Srbiju" na čelu sa Tomislavom Nikolićem, može doneti prosperitet našem narodu", istakao je Ilić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ilić: Investicije i nova radna mesta (VIDEO)

Izvor: S media, 19.Apr.2012

Investicije, subvencije za poljoprivredu, ulaganje u srednja i mala preduzeća, borba protiv korupcije i organizovanog kriminala, reforma pravosuđa, nova radna mesta su ono što očekuje Srbiju, ukoliko glasaju za listu Pokrenimo Srbiju, izjavio je predsednik Nove Srbije Velimir Ilić prilikom posete...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.