Izvor: EMportal, 28.Sep.2011, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I u Srbiji jednostavnije carinjenje po uzoru na EU

U Srbiji se oko 10 odsto carinskih postupaka obavlja prema pojednostavljenoj proceduri, a cilj je da taj procenat dostigne 80 odsto, izjavio je danas direktor Uprave carina Predrag Petronijević.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sve više kompanija za jednostavniji carinski postupak

Izvor: Economy.rs, 28.Sep.2011

U Srbiji oko 105 kompanija trenutno koristi neke od vidova pojednostavljenih carinskih postupaka, očekujemo da će taj broj biti mnogo veći jer sve više preduzeća pokazuje interesovanje za takav način carinjenja, izjavio je danas direktor republičke Uprave carina Predrag Petronijević.

Nastavak na Economy.rs...

I u Srbiji jednostavnije carinjenje

Izvor: B92, 29.Sep.2011, 10:45

Beograd -- U Srbiji se oko 10 odsto carinskih postupaka obavlja prema pojednostavljenoj proceduri, a cilj je da taj procenat dostigne 80 odsto...Direktor Uprave carina Predrag Petronijević kaže da "105 preduzeća u Srbiji koristi pojednostavljenu carinsku proceduru, a među njima i neke od najvećih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.