I Pokret 1389 ide na izbore

Izvor: B92, 25.Feb.2014, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Pokret "1389" ide na izbore

Beograd -- Pokret "1389" najavio je danas će učestvovati na vanrednim parlamentarnim izborima i da će nosilac liste biti Miša Vacić.

Do kraja sedmice predaćemo izbornu listu, rekao je Vacić izrazivši očekivanje da će predstavnici tog pokreta ući u parlament.

On je naveo na konferenciji za novinare i da je namera "1389" da približi patriotske vrednosti građanima, najavivši da će predizborni program sadržati pet tačaka.

Prema njegovim rečimja, tu spada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << hrabrosta da se jasno kaže "ne" Evropskoj uniji i NATO, propagiranju homoseksualizma, borbi protiv korupcije ...ali i ponovo uvodjenje obaveznog služenja vojnog roka.

Vacić kaže i da će predstavnici tog pokreta voditi skromnu ali kreativnu kampanju u kojoj neće koristiti plakate i grafite.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokret "1389" na republičkim izborima

Izvor: RTS, 25.Feb.2014

Do kraja sedmice Pokret "1389" predaće izbornu listu za učešće na parlamentarnim izborima. Nosilac liste biće Miša Vacić...Na vanrednim parlamentarnim izborima učestvovaće i Pokret "1389", a nosilac liste biće Miša Vacić...Do kraja sedmice predaćemo izbornu listu, rekao je Vacić, koji očekuje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.