Izvor: Blic, 15.Maj.2023, 12:27

"I HITLER JE SANJAO O EVROPSKOM JEDINSTVU" Češka besna na Orbana zbog izjave o EU: "Niko vas tera da budete deo ove zajednice"

Nedavno poređenje evropskih integracija sa planovima Hitlera koje je izneo premijer Mađarske Viktor Orban, kritikovao je češki ministar spoljnih poslova Jan Lipavski poručivši da Mađarsku niko ne tera da bude deo evropske zajednice.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Česi besni na Orbana

Izvor: B92, 15.Maj.2023

Češki ministar spoljnih poslova Jan Lipavski kritikovao je premijera Mađarske Viktora Orbana zbog poređenja evropskih integracija sa planovima Adolfa Hitlera...Lipavski je naveo da Mađarsku "niko ne tera" da bude deo evropske zajednice, a kritikama se pridružila i komesarka EU, Čehinja Vera Jourova,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.