Huavei poziva EU da reaguje posle nove Trampove ofanzive

Izvor: Danas, 21.Maj.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huavei poziva EU da reaguje posle nove Trampove ofanzive

Visoki predstavnik Huaveja u Evropi pozvao je danas Evropljane da ne ostanu skrštenih ruku pred napadima američke administracije čija su žrtva, kako navodi ta velika kineska telekomunikaciona grupa. Članak Huavei poziva EU da reaguje posle nove Trampove ofanzive se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Huavej traži pomoć od EU: Nemojte sedeti skrštenih ruku dok nas Amerika napada

Izvor: B92, 21.Maj.2019

Brisel -- Visoki predstavnik Huaveja u Evropi Abrahal Liju pozvao je danas evropske poslanike da ne ostanu skrštenih ruku pred napadima američke administracije...On je rekao da je ta kompanija njihova žrtva..."To nije samo napad na Huavej. To je napad na liberalni poredak zasnovan na pravilima. To...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.