Honor na MWC 2023. predstavlja savitljivi Magic Vs i Magic5 seriju telefona

Izvor: Piplmetar.rs, 01.Feb.2023, 09:32

Honor na MWC 2023. predstavlja savitljivi Magic Vs i Magic5 seriju telefona

31.01.2023 11: 29 |
Mobile

Premijera je ove godine zakazana za 27. februar u 13: 30h, a svi koji nemaju mogućnost da prisustvuju sajmu mogu da prate izlaganje preko ovog linka.
Predstavljanje Magic5 serije i savitljivog Magic Vs telefona nije novost, jer je predsednik Honor EU to najavio kao deo dual flagship strategije, što ste mogli da vidite i u našem intervjuu.
Očekuje se da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Honor Magic5 serija telefona imati tri modela: Magic 5, Pro i Final i da će sve pokretati Snapdragon 8 Gen 2 čipset. Ono što je za sada nepoznanica je da li će nova serija imati Lite verziju, kao i da li će Honor na premijeri predstaviti sva tri premijum modela ili možda samo dva. Naravno, ništa od ovoga sa sigurnošću neće biti poznato pre 27. februara u 13: 30h.
Ispod možete videti tizer video ove kompanije koji kreće izrekom Artura Klarka: „Svaka dovoljno napredna tehnologija se ne može razlikovati od magije.“

PR saopštenje
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.