Holandski premijer: EU spremna da odgovori na američke takse

Izvor: Beta, 09.Mar.2018, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holandski premijer: EU spremna da odgovori na američke takse

Holandski premijer Mark Rute izjavio je danas da EU mora jasno staviti do znanja da je spremna da preduzme "kontramere" ako napori da se ponište američke takse na uvoz čelika i aluminijuma ne budu uspešni.Rute je na konferenciji za novinare odluku predsednika SAD Donalda Trampa o taksama nazvao "veoma razočaravajućom".Holandija je prošle godine širom sveta izvezla čelik u vrednosti od 550 miliona evra, a premijer je naveo da su SAD najveće tržište izvan Evrope."Svi naši napori su usmereni na to da obezbedimo što je moguće fleksibilnije uslove za naš izvoz", naveo je Rute i dodao da "mora biti jasno da ...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOLANDSKI PREMIJER: EU spremna da odgovori na američke takse

Izvor: Kurir, 09.Mar.2018

Holandski premijer Mark Rute izjavio je danas da EU mora jasno staviti do znanja da je spremna da preduzme "kontramere" ako napori da se ponište američke takse na uvoz čelika i aluminijuma ne budu uspešni.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.