Izvor: Danas, 05.Maj.2011, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holandska krajnja desnica odlučuje o evropskoj Srbiji

U delegaciji Odbora za evropske poslove Parlamenta Holandije, koja će u ponedeljak, 9. maja boraviti u zvaničnoj poseti Beogradu, biće i predstavnik Partije za slobodu, od čije podrške zavisi manjinska vlada u Hagu i koja se snažno protivi proširenju Evropske unije. Stranka kontroverznog Gerta Vildersa smatra da EU ne treba da se širi na Zapadni Balkan i zbog „principijelnih razloga“ jer, kako kaže, Unija je već prevelika, ali i zato što u Srbiji živi veliki broj muslimana.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Holanđani u ponedeljak, Bramerc u utorak

Izvor: Danas, 06.Maj.2011, 19:18

Delegacija Odbora za evropske poslove Parlamenta Holandije dolazi u zvaničnu posetu Srbiji na Dan Evrope, u ponedeljak, 9. maja, a dan kasnije stiže glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.