Haradinaj PONOVO PROVOCIRA SRBE! Traži podršku SAD i EU za postizanje sporazuma sa Beogradom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2019, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj PONOVO PROVOCIRA SRBE! Traži podršku SAD i EU za postizanje sporazuma sa Beogradom!

Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, pozvao je SAD i Evropsku uniju da pomognu Prištini u postizanju sporazuma sa Beogradom.

On je to rekao na otvaranju radova na putu "Tri heroja, Zahir Pajaziti, Hakif Zejnuljahu i Edmond Hodža", koji od Prištine vodi ka Mitrovici.

- Interes Prištine je da svi koji žive na Balkanu budu slobodni u okviru granica svojih zemalja - rekao je Haradinaj.

Premijer lažne države Haradinaj potom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zatražio pomoć od Zapada.

 - To je arterija koja će povezati ekonomiju naše zemlje sa susednim privredama, pa tako i sa privredom Srbije... Međutim, mi takođe pozivamo naše partnere, Evropsku uniju i SAD da nam pomognu u onom što nije u našoj moći, a to je da konačno postignemo sporazum između Kosova i Srbije sa uzajamnim riznanjem"za uzajamno priznavanje - rekao je Haradinaj.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.