Han u Skoplju: Hitno potrebna nova vlada

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Mar.2017, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Han u Skoplju: Hitno potrebna nova vlada

Komesar za proširenje Evropske unije Johanes Han, koji u Makedoniji boravi zajedno sa trojicom poslanika EU, u Sobranju se susreće sa liderima parlamentarnih partija. Po dolasku u Skoplje, Han je na Twitteru napisao da je hitno potrebna nova vlada koja bi sprovela reforme.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

KRIZA NE JENJAVA Han i evroparlamentarci dočekani protestima u Skoplju

Izvor: Blic, 21.Mar.2017

Makedoniji je hitno potrebna nova vlada da sprovede reforme, poručio je danas u Skoplju evropski komesar za proširenje Johanes Han. Nakon sastanka s predsednikom albanske stranke Pokret Besa Biljalom Kasamijem, Han je to napisao na svom Tviter nalogu, ističući da nema vremena za gubljenje...#EU path...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.