Izvor: Danas, 23.Avg.2022, 11:43

HNV neće podržati Akcioni plan za ostvarivanje prava nacionalnih manjina u Srbiji

Hrvatsko nacionalno vijeće (HNV) u Srbiji neće podržati predloženi Akcioni plan za ostvarivanje prava nacionalnih manjina za period 2022.–2025. jer on u značajnom delu ne održava potrebe manjina u Srbiji, što je važan korak u procesu njenog približavanja EU, izjavila je danas predsednica HNV Jasna Vojnić.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Hrvatsko nacionalno vijeće u Srbiji neće podržati Akcioni plan za ostvarivanje prava manjina

Izvor: JUGpress.com, 24.Avg.2022, 09:28

SUBOTICA..Hrvatsko nacionalno vijeće (HNV) u Srbiji neće podržati predloženi Akcioni plan za ostvarivanje prava nacionalnih manjina za period 2022.–2025. jer on u značajnom delu ne održava potrebe manjina u Srbiji, što je važan korak u procesu njenog približavanja EU, izjavila je predsednica...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.