Gudžević: Zaposliti mlade i školovane Bošnjake

Izvor: Beta Video, 03.Apr.2015, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gudžević: Zaposliti mlade i školovane Bošnjake

Predsednik Asocijacije mladih SDA Sandžaka Edin Gudžević rekao je danas u Novom Pazaru da je neophodno otvoriti radna mesta u Sandžaku, uključiti mlade Bošnjake u rad državnih organa, pogotovo policije i pravosudja. Neophodno nam je i razumevanje i pomoć šire medjunarodne zajednice, pre svih Evropske unije. Investiranje u privredu povećaće se mogućnost mladim ljudima da se zaposle kod kuće i sprečiće se njihov odlazak i sve štetne pojave, izjavio je Gudžević. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Gudžević: Zaustaviti medijsku i političku hajku na Bošnjake

Izvor: Beta Video, 03.Apr.2015

NOVI PAZAR - Predsednik Asocijacije mladih SDA Sandžaka Edin Gudžević rekao je danas u Novom Pazaru da zabrinjava pojava u kojoj pojedini mediji i neodgovorni političari zlonamerno pokušavaju da čitav Bošnjački narod povežu sa ekstremnim i zločinačkim organizacijama koje učestvuju na stranim...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.