Gudžević: Zaustaviti medijsku i političku hajku na Bošnjake

Izvor: Beta Video, 03.Apr.2015, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gudžević: Zaustaviti medijsku i političku hajku na Bošnjake

NOVI PAZAR - Predsednik Asocijacije mladih SDA Sandžaka Edin Gudžević rekao je danas u Novom Pazaru da zabrinjava pojava u kojoj pojedini mediji i neodgovorni političari zlonamerno pokušavaju da čitav Bošnjački narod povežu sa ekstremnim i zločinačkim organizacijama koje učestvuju na stranim ratištima. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

5. april je simbol mladih Sandžaka

Izvor: Beta OMS, 03.Apr.2015

Povodom 5. aprila, Dana mladih Sandžaka u Centrali stranke održana je press konferencija na kojoj je govorio predsjednik Asocijacije mladih SDA Sandžaka, Edin Gudžević. Na samom početku on je podsjetio da je 1991. godine SDA Sandžaka donjela odluku o bojkotu regrutacije i mobilizacije u JNA i...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.