Izvor: Blic, 13.Jan.2016, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gubici Rusije zbog sankcija EU 25 milijardi evra u 2015. godini

Rusija je zbog sankcija Evropske unije prošle godine izgubila 25 milijardi evra, izjavio je danas zamenik ruskog ministra za ekonomski razvoj Aleksej Lihačev.

Lihačev je rekao da je Evropska unija zbog sankcija i kontrasankcija Rusije od 2014. godine izgubila 90 milijardi evra, prenela je ruska novinska agencija TASS.

- Gubitke od nametnutih sankcija i uzvratnih mera procenjujemo na 40 milijardi evra u 2014. i 50 milijardi evra u 2015. godini za Evropsku uniju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Predviđamo gubitke od 25 milijardi evra gubitaka za Rusiju (usled sankcija EU) u 2015 - rekao je Lihačev na ekonomskom forumu Gajdar.

Evropska unija je 2014. godine uvela sankcije Rusiji zbog aneksije Krima i angažovanju na istoku Ukrajine. Rusija je posle uvela recipročne mere EU.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko je više izgubio zbog sankcija, EU ili Rusija?

Izvor: Mondo, 13.Jan.2016

Rusija je zbog sankcija Evropske unije prošle godine izgubila 25 milijardi evra, izjavio je danas zamenik ruskog ministra za ekonomski razvoj Aleksej Lihačev...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..  Lihačev je rekao da je Evropska unija zbog sankcija i kontrasankcija Rusije od 2014. godine izgubila...

Nastavak na Mondo...

RUSIJU DEBELO KOŠTALE EVROPSKE SANKCIJE: Pretrpeli štetu od 25 milijardi evra

Izvor: Kurir, 13.Jan.2016

Rusija je zbog sankcija Evropske unije prošle godine izgubila 25 milijardi evra, izjavio je danas zamenik ruskog ministra za ekonomski razvoj Aleksej Lihačev...Lihačev je rekao da je Evropska unija zbog sankcija i kontrasankcija Rusije od 2014. godine izgubila 90 milijardi evra, prenela je ruska novinska...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.