Izvor: Southeast European Times, 02.Feb.2011, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka ratifikovala SSP sa Srbijom

01/02/2011

BEOGRAD, Srbija -- Grčki parlament je ratifikovao Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) između Srbije i EU, saopštila je u ponedeljak (31. januara) grčka ambasada u Beogradu. Grčka je 12. zemlja EU koja ratifikuje sporazum. Nemačka će ga, kako se očekuje, ratifikovati u februaru, a Francuska do kraja aprila. (Tanjug, B92, Blic, Radio Slobodna Evropa – 31.1.2011)
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Southeast European Times...






Povezane vesti

Nemački parlament 10.februara ratifikuje SSP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2011

BEOGRAD -..Potpredsednik Vlade Srbije za evropske integracije Božidar Đelić i šef delegacije nemačkog Bundestaga Mihael Štubgen potvrdili su danas u Beogradu da će 10. februara u nemačkom parlamentu biti ratifikovan Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) između EU i Srbije...Đelić...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Southeast European Times. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Southeast European Times. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.