Graso: Italianski Senat zatražio da se brže krene u otvaranje pregovaračkih poglavlja

Izvor: Beta Video, 13.Nov.2015, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Graso: Italianski Senat zatražio da se brže krene u otvaranje pregovaračkih poglavlja

BEOGRAD - Predsednik Senata Italije Pjetro Graso je kazao da je u Beograd došao ``u veoma važnom trenutku`` za Srbiju, ubrzo pošto je Evropska komisija dala pozitivan izveštaj o napretku Srbije ka EU. ``Italijanski Senat ranije je doneo dekret kojim je zatražio da se brže krene u otvaranje pregovaračkih poglavlja sa Srbijom. Do kraja godine treba da se otvore poglavlja 35 i 32, a početkom naredne godine 23 i 24``, rekao je Graso.(CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Otkrivena spomen-ploča sudiji Falkoneu

Izvor: RTS, 13.Nov.2015

U Specijalnom sudu u Beogradu otkrivena spomen-ploča Đovaniju Falkoneu, u sudnici koja od ranije nosi ime tog sudije kojeg je mafija ubila 1992. godine. Obeležje otkrio predsednik Senata Italije Pjetro Graso. . Na ploči...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.