Izvor: Danas, 22.Mar.2024, 17:46

Gašić: Gotovo potpuno zaustavljena migratorna ruta prema Mađarskoj

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić rekao je danas da je Srbija doprinela da se od početka ove godine broj nezakonitih prelazaka na spoljnim granicama Evropske unije smanji za trećinu i da je aktivnostima policije Srbije na granici s Mađarskom "gotovo potpuno zaustavljena migratorna ruta prema toj zemlji".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Gašić: Srbija pokazala da je pouzdan partner u suzbijanju iregularnih migracija

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 22.Mar.2024

SRBIJA – Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Bratislav Gašić izjavio je danas da je Srbija doprinela tome da se od početka ove godine broj nezakonitih prelazaka na spoljnim granicama EU smanji za trećinu, kao i da je aktivnostima srpske policije na granici sa Mađarskom gotovo...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.