Izvor: EMportal, 01.Dec.2009, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gallup Balkan Monitor: Više od dve trećine građana Srbije za priključenje EU (VIDEO)

Oko 93 odsto građana Srbije slobodu kretanja van granica zemlje vidi kao približavanje Evropskoj uniji, 69 odsto njih je za priključenje Uniji, a 58 odsto smatra da je članstvo dobro za Srbiju. Takođe, građani nemaju poverenje u institucije i najviše veruju crkvi, pokazuju rezultati istraživanja koje je Gallup Balkan Monitor sproveo u svim zemljama Zapadnog Balkana.

Nastavak na EMportal...






Povezane vesti

Češka i Grčka za proširenje EU na zapadni Balkan

Izvor: S media, 02.Dec.2009, 16:45

Grčki predsednik Karolos Papuljas i predsednik Češke Vaclav Klaus ocenili su u Pragu da Evropska unija mora da ostavi otvorena vrata za sve zemlje zapadnog Balkana ukoliko ispune kriterijume neophodne za punopravno članstvo u Uniji. .."Češka kao jedna od novijih članica EU nema osećaj da bi...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.