GLASANJE ZA EVROPSKI PARLAMENT: Glasa većina zemalja članica EU

Izvor: Kurir, 25.Maj.2014, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLASANJE ZA EVROPSKI PARLAMENT: Glasa većina zemalja članica EU

Poslednja istraživanja ukazuju da bi evroskeptične partije mogle da osvoje skoro 100 mesta u novom parlamentu, u kojem ima ukupno 751 poslaničkih mesta

BRISEL - U većini zemalja članica Evropske unije danas će biti održani izbori za poslanike Evropskog parlamenta na kojima oko 400 miliona Evropljana ima pravo glasa.

Izbori za parlament se završavaju posle trajanja od četiri dana u 28 zemalja članica EU. Sa 26 miliona ljudi bez posla širom Evropske >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << unije, evroskeptične partije i kranje desnice zadobile su ogromnu podršku za svoju anti-imigracionu i anti-evropsku platformu, prenela je agencija AFP. Poslednja istraživanja ukazuju da bi te partije mogle da osvoje skoro 100 mesta u novom parlamentu, u kojem ima ukupno 751 poslaničkih mesta.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.