Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Okt.2019, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuski zvaničnik: Sporazum o Bregzitu na dohvat ruke, ali nije još zagarantovan

Sporazum o istupanju Velike Britanije iz članstva u Evropskoj uniji (EU) (Bregzit) je na dohvat ruke, ali još nije ništa zagarantovano, izjavio je danas francuski državni sekretar za evropske i inostrane poslove Žan-Batist Lemoan nekoliko sati pred početka dvodnevnog samita lidera EU u Briselu.

"Čini se da je sporazum na dohvat ruke, ali još ništa nije zagarantovano. Nadamo se sporazumu, biće odlično ako bude postignut u narednim satima", rekao je Lemoan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Pregovarač EU za Bregzit Mišel Barnije izjavio je kasno sinoć da je postignut dobar napredak u pregovorima i dodao da se "nastavlja posao" o postizanju sporazuma.

U Briselu danas počinje dvodnevni samit EU na kojem je jedna od glavnih tema Bregzit predviđen 31. oktobra.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Francuski zvaničnik: Sporazum o Bregzitu na dohvat ruke, ali nije još zagarantovan

Izvor: Danas, 17.Okt.2019

Sporazum o istupanju Velike Britanije iz članstva u Evropskoj uniji (EU) (Bregzit) je na dohvat ruke, ali još nije ništa zagarantovano, izjavio je danas francuski državni sekretar za evropske i inostrane poslove Žan-Batist Lemoan nekoliko sati pred početka dvodnevnog samita lidera EU u Briselu. Članak...

Nastavak na Danas...

Lider britanske opozicije pozvao parlament da odbije novi dogovor o Bregzitu

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Okt.2019

Predsednik britanske opozicione Laburističke stranke Džeremi Korbin pozvao je danas poslanike da odbiju novi dogovor o Bregzitu koji su London i Brisel postigli nekoliko sati pred početak dvodnevnog samita lidera Evropske unije (EU) u Briselu...Korbin je rekao da je najbolji način da se reši Bregzit...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.