Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2013, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

File: Problem nije riješen, ali je napravljeno mnogo posla. Neće biti sankcija za BiH!

BRISEL - Politički lideri Bosne i Hercegovine u prisustvu evropskog komesara za proširenje štefana Filea potpisali su danas u Briselu zajedničku izjavu koja se sastoji od sedam tačaka u kojoj su navedeni principi daljeg rada na provedbi presude u predmetu ''Sejdić-Finci'' i uspostave koordinacionog mehanizma vezano za pitanja EU integracija, izvještava novinar Anadolu Agency (AA).
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Korak napred za BiH

Izvor: Deutsche Welle, 02.Okt.2013, 08:25

Politički lideri BiH postigli su dogovor o principima za implementaciju presude „Sejdić-Finci“ i formiranje koordinacionog mehanizma za poslove Evropske unije. EU očekuje da se do 10. oktobra dogovor finalizuje.

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.