File: Pregovori na dohvat ruke, Srbiji potrebna reforma pravosuđa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Apr.2013, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

File: Pregovori na dohvat ruke, Srbiji potrebna reforma pravosuđa

Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku EU Štefan File rekao je u petak da je otvaranje pregovora o pristupanju Srbije EU "na dohvat ruke", ali da je potreban napredak u reformi pravosuđa i borbi protiv korupcije. "Ova dva reformska procesa idu ruku pod ruku. Reforma ravosuđa bez obraćanja pažnje na korupciju recept je za propast", rekao je File u Beogradu na konferenciji posvećenoj jačanju kapaciteta policije i pravosuđa za borbu protiv korupcije. On je dodao ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Pregovori na dohvat ruke, potrebna reforma pravosudja

Izvor: Beta, 26.Apr.2013

BEOGRAD, 26. aprila 2013. (Beta) - Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku EU Štefan File rekao je u petak da je otvaranje pregovora o pristupanju Srbije EU "na dohvat ruke", ali da je potreban napre.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.