Faraž protiv plana Tereze Mej za bliske veze s EU

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Avg.2018, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Faraž protiv plana Tereze Mej za bliske veze s EU

Britanski evroskeptični političar Najdžel Faraž izjavio je da će se pridružiti jednog organizaciji u nameri da se usprotive planu premijerke Tereze Mej da i posle izlaska iz Evropske unije Velika Britanija održi bliske trgovinske i privredne veze sa EU.

Faraž, jedan od najglasnijih zagovornika Bregzita, napisao je u današnjem Dejli telegrafu (Daily Telegraph) da će se pridružiti autobuskoj turneji >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << organizacije "Odlazak znači odlazak" (Leave Means Leave) protiv, kako je naveo, "kukavičke prodaje" Tereze Mej.

Velika Britanija će zvanično napustiti EU 29. marta, međutim, pregovori Londona i Brisela su u zastoju i postoji bojazan da bi Velika Britanija mogla izaći iz EU bez dogovora o budućim odnosima, što bi moglo da ugrozi trgovinu i privredu.

Predlog Tereze Mej da zadrže bliske veze primljen je hladno u EU, što je razgnevilo pristalice Bregzita u Velikoj Britaniji, navela je agencija AP.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Faraž protiv plana Tereze Mej za bliske veze s EU

Izvor: N1 televizija, 18.Avg.2018

Britanski evroskeptični političar Najdžel Faraž izjavio je da će se pridružiti jednog organizaciji u nameri da se usprotive planu premijerke Tereze Mej da i posle izlaska iz Evropske unije Velika Britanija održi bliske trgovinske i privredne veze sa EU...Faraž, jedan od najglasnijih zagovornika...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.