Fajon posle dijaloga: Danas sam više optimista, nego juče

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2019, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fajon posle dijaloga: Danas sam više optimista, nego juče

Predsedavajuća Odbora Evropskog parlamenta za stabilizaciju i pridruživanje Srbije i EU, Tanja Fajon izrazila je danas popodne na Tviteru zadovoljstvo rezultatima međustranačkog dijaloga vlasti i opozicije i napisala da je danas više optimista nego juče.

"Zadovoljna sam. Bitno je što su izbori u Srbiji odloženi, biće vremena da se stekne više poverenja u izborni proces", navela je Fajon.

Dodala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je da je postignut napredak i najznačajniji dogovor oko slobode medija, kao i za pet novih članova REM do kraja godine.

"Danas sam više optimista nego juče", napisala je Fajon.

Datum redovnih parlamentarnih izbora, inače, nije bio određen, a u dijalogu je dogovoreno da budu što je moguće kasnije, ali u rokovima određenim Ustavom.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.