Izvor: Blic, 23.Feb.2024, 16:18

FIRMA IZ SRBIJE NA SPISKU SANKCIJA EU Osnovana u Valjevu pa preseljena u Beograd, do početka rata u Ukrajini bila gotovo neaktivna

Prvi put od početka invazije na Ukrajinu, jednoj srpskoj firmi uvedene su sankcije Evropske unije zbog "podržavanja ratnih napora Rusije". Odnose se na konsultantsku firmu "Conex doo" iz Srbije, koja je, kako pokazuje finansijski izveštaj, do početka invazije na Ukrajinu bila gotovo neaktivna.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Borelj: Agresija na Ukrajinu promijenila istoriju Evrope,ali neće geografiju

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Feb.2024, 10:50

BRISEL - Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbjednost Žozep Borelj izjavio je, povodom dvogodišnjice rata u Ukrajini, da je EU na strani Kijeva od početka sukoba koji je, kako je naveo, promijenio istoriju Evrope, ali neće nasilnim putem njenu geografiju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.