Evropska unija Srbiji IZMIČE CILJEVE - Konstantno stižu nova uslovljavanja, zamerke i zahtevi! Gosti Novog jutra saglasni: Ovim tempom postaćemo članica tek 2035! (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 27.Jun.2019, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropska unija Srbiji IZMIČE CILJEVE - Konstantno stižu nova uslovljavanja, zamerke i zahtevi! Gosti 'Novog jutra' saglasni: Ovim tempom postaćemo članica tek 2035! (VIDEO)

Dok neki prognoziraju da bi Srbija mogla da postane članica EU za oko deset godina, neki ne gaje nade da će se to ikada obistiniti. Sagovornici 'Novog jutra' saglasni su da trenutno nema naznaka da će do proširenja EU uopšte doći, a s obzirom na odnos prema Srbiji, sigurno je da naša zemlja uskoro i neće postati jedna od članica.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na RTV Pink...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.