Evropska komisija koristi HP servere

Izvor: ITsvet.com, 12.Mar.2013, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropska komisija koristi HP servere

Evropska komisija odabrala je HP-ove Integrity servere i vezana rešenja za pokretanje kritičnih poslova, uključujući aplikacije koje barataju velikim bazama podataka u više EU država. Nove HP Integrity servere, bazirane na Intel Itanium procesorima i platformi HP uX 11i v3, moći će da koristi četrnaest institucija, agencija i organa Evropske unije. Jedan od koraka u tehničkoj evaluaciji obuhvatao je i testiranje performansi u HP-ovom centru u Beblingenu u Nemačkoj, a prema kriterijumima odabira rešenja, HP-ova ponuda imala je najbolji odnos cene i kvaliteta. Pored HP Integrity servera, kompanija će obezbediti dodatnu opremu i softver, dok će odeljenje za tehnološke usluge pružati podršku i održavanje.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Evropska komisija koristi HP servere

Izvor: ItRešenja.com, 12.Mar.2013

Evropska komisija odabrala je HP-ove Integrity servere i vezana rešenja za pokretanje kritičnih poslova, uključujući aplikacije koje barataju velikim bazama podataka u više EU država. Nove HP Integrity servere, bazirane na Intel Itanium procesorima i platformi HP uX 11i v3, …The post Evropska...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.