Evropska komisija: Dobrosusedski odnosi Srbije i Crne Gore važni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2020, 16:24

Evropska komisija: Dobrosusedski odnosi Srbije i Crne Gore važni

Evropska komisija, povodom međusobnog proterivanja ambasadora iz Srbije i Crne Gore, naglasila je da su dobrosusedski odnosi osnova za napredak zemalja na putu ka članstvu u EU.

”Poštovanje dobrosusedskih odnosa je kamen temeljac za proces proširenja, pridruživanja i stabilizacije. I Srbija i Crna Gora dobro napreduju na putu evrointegracija”, poručili su iz Komisije.

Zemlje članice EU na sastanku ambasadora sutra bi trebalo da se dogovore oko godišnjih zaključaka o zemljama iz procesa proširenja koji će biti usvojeni na Savetu ministara opštih poslova 8. decembra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stigla reakcija iz EU: Dobrosusedski odnosi važni za evropski put

Izvor: B92, 29.Nov.2020

Evropska komisija je povodom međusobnog proterivanja ambasadora iz Srbije i Crne Gore naglasila da su dobrosusedski odnosi osnova za naperdak ka evropskom putu..."Poštovanje dobrosusedskih odnosa je kamen temeljac za proces proširenja, pridruživanja i stabilizacije. I Srbija i Crna Gora dobro napreduju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.