Evropska komisija: Cilj postignut - vakcinisano 70% odraslih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Avg.2021, 12:33

Evropska komisija: Cilj postignut - vakcinisano 70% odraslih

Evropska komisija izvijestila je u utorak (31. august) da je 70% odraslih stanovnika Evropske unije (EU) potpuno vakcinisano protiv COVID-a 19, čime je ispunjen cilj postavljen početkom godine. Ova objava je važna prekretnica u strategiji vakcinacije u EU nakon sporog početka imunizacije, ali ukazuje i na velike razlike među državama Unije. Pojedine zemlje su daleko iznad cilja od 70% vakcinisanih, a druge, na siromašnijem istoku bloka, daleko zaostaju. "Sedamdeset posto odraslih u...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

EU POSTIGLA CILJ: 70 odsto odraslih kompletno vakcinisano

Izvor: Blic, 31.Avg.2021

Evropska komisija danas je saopštila da je 70 odsto odrasle populacije Evropske unije u potpunosti vakcinisano protiv kovid-19, čime je postignut cilj koji je postavljen početkom godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.