EU: vratite pare potrošene za Eltona Džona!

Izvor: S media, 19.Nov.2010, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU: vratite pare potrošene za Eltona Džona!

Evropske komisija zatražila je od Italije da refundira pare koje su bile namenjene za regionalni razvoj a koje su poslužile za finansiranje koncerta britanskog muzičara Eltona Džona u okolini Napulja.

"Zatražili smo od italijanskih vlasti da vrate" 720.000 evra kojima je finansiran koncert pop zvezde, izjavio je danas portparol komisije.

Tačnije, kako je objasnio, za toliku sumu će biti umanjena sledeća rata iz fonda za regionalini razvoj, a namjenjen Kampaniji, siromašnoj regiji na jugu Italije.

Džonov je koncert održao septembra 2009, u okviru festivala Pjedigrota.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EU traži od Italija da refundira pare za koncert E. Džona

Izvor: NaDlanu.com, 19.Nov.2010

BRISEL, 19. novembra 2010. (Beta-AFP) - Evropske komisija zatražila je od Italije da refundira pare koje su bile namenjene za regionalni razvoj a koje su poslužile za finansiranje koncerta britanskog muzičara Eltona Džona u okolini Napulja. "Zatražili smo od italijanskih vlasti da vrate" 720.000...

Nastavak na NaDlanu.com...

EK traži Italija da vrati novac kojim je plaćen koncert Eltona Džona

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Nov.2010

Evropska komisija zatražila je od Italije da vrati novac za regionalni razvoj kojim je plaćena organizacija koncerta britanskog pjevača Eltona Džona u Napulju. ''Zatražili smo od italijanskih vlasti da vrate 720.000 eura iskorišćenih za finansiranje koncerta pop zvijezde'', rekao je u danas portparol...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.