EU optužuje Fejsbuk za malverzacije kod kupovine WhatsApp

Izvor: Blic, 20.Dec.2016, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU optužuje Fejsbuk za malverzacije kod kupovine WhatsApp

Evropska unija je danas optužila društvenu mrežu Fejsbuk za davanje nepouzdanih informacija prilikom traženja odobrenja za 19 milijardi dolara vredno preuzimanje WhatsApp-a.

"Evropska komisija je poslala prigovor Fejsbuku u kom se navodi da je kompanija dostavila nekorektne i nepouzdane >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << informacije tokom istrage Komisije iz 2014. godine o preuzimanju WhatsApp-a", navodi se u saopštenju Komisije, a prenosi agencija Frans pres.

EK je, takodje, saopštila da "zeleno svetlo" EU za Fejsbukovo preuzimanje WhatsApp nije dovedeno u pitanje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVORPSKA UNIJA optužuje Fejsbuk za malverzacije pri kupovini WhatsUp-a!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2016

Evropska komisija poslala prigovor...Evropska unija optužila je danas društvenu mrežu Fejsbuk za davanje nepouzdanih informacija prilikom traženja odobrenja za 19 milijardi dolara vredno preuzimanje WhatsApp-a..."Evropska komisija poslala je prigovor Fejsbuku u kom se navodi da je kompanija dostavila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.