EU opominje na bezbedno švrćkanje pedera, a muca pred zabranom ćirilice

Izvor: Vostok.rs, 21.Avg.2015, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU opominje na bezbedno švrćkanje pedera, a muca pred zabranom ćirilice

21.08.2015. -

Oni koji nas svake godine opomenu da obezbedimo pistu za bezbedno švrćkanje pedera, mucaju pred zabranom ćirilice u Vukovaru.

- Nacionalne jezičke politike, uključujući dvojezične table, nisu regulisane zakonima EU i u nadležnosti su svake zemlje članice.

Samo to nam je juče poručio izvesni Kristijan Vigand, telal Evropske komisije. Javio se verovatno sa neke ležaljke. Feragosto >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << je, pobogu. Koga briga za povampirenje nacizma u najmlađoj državi članici.

Eto tako je ocvala gospođa Evropa reagovala na neoustaško divljanje Ivana Penave i njegove hadezeovske bratije. Da, baš taj gordi briselski Vavilon, koji je Đilasu svojevremeno zavrtao uši zbog "nehumanog" preseljenja Roma iz karton-sitija u kontejnere sa strujom i toplom vodom.

Dakle, našeg drugara Kristijana i bulumentu preplanulih evropskih aparatčika ne potresa mnogo to što je nesrećni Penava učinio isto ono što i Ante Pavelić 25. aprila 1941. godine.

Podsećamo pravdoljubive evrobirokrate, zaklonjene iza suncobrana, da je poglavnik onomad, zajedno sa zabranom ćirilice, doneo i zakone o zaštiti narodne i arijevske kulture i krvi hrvatskog naroda.

Da li da čekamo da Penavini "jastrebovi" počnu da prebrojavaju krvna zrnca vukovarskim Srbima, kako bi se Federika Mogerini nakanila da iz neke taverne pošalje demarš Zagrebu?

Da svojim ćutanjem više ne pljuje na Ugovor EU u kojem se izričito pominje zaštita manjina, pa makar oni bili i Srbi. Da nama, omađijanim žutim zvezdicama, da makar privid pravde. Da se oglasi, barem šapatom, i zbog one liste zahteva o zaštiti ljudskih prava, koju nam svake godine nabijaju na nos. Ako to ne učini, zapenušani hadezeovci podići će opet maljeve nad srpskim glavama. Table su već porazbijali.

Milan Babović,

Novosti

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.