EU nije pretnja identitetu Srbije

Izvor: EurActiv Srbija, 20.Okt.2017, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU nije pretnja identitetu Srbije

Evropska unija nije pretnja identitetu Srbije jer EU promoviše raznolikost, rekao je 20. oktobra član delegacije EU u Srbiji Pol Anri Prese. Povodom obeležavanja Evropske godine kulturnog nasledja 2018, Kreativna Evropa predstavila je konkurs za projekte koji treba da istaknu evropsko zajedništvo putem kulture. Kultura je za EU polje u kojem se ostvaruju i ciljevi društvene kohezije i ekonomski ciljevi, rečeno je na predstavljanju konkursa.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

"Evropska unija nije pretnja identitetu Srbije"

Izvor: RTS, 20.Okt.2017

Član delegacije EU u Srbiji Pol Anri Prese rekao je da Unija promoviše raznolikost i da nije pretnja identitetu Srbije. . "EU i biti deo EU nije pretnja identitetu Srbije i želimo da pokažemo da to nije slučaj.. Želimo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.