Izvor: EMportal, 23.Sep.2011, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU nema planove da ubrzava dokapitalizaciju banaka

Regulator finansijskog sektora Evropske unije saopštio je danas da ne planira da primora slabe banke da ubrzaju dokapitalizaciju, uprkos pogoršanju dužničke krize u zoni evra.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EU nema planove da ubrzava dokapitalizaciju banaka

Izvor: Capital.ba, 23.Sep.2011

BRISEL, Regulator finansijskog sektora Evropske unije saopštio je danas da ne planira da primora slabe banke da ubrzaju dokapitalizaciju, uprkos pogoršanju dužničke krize u zoni evra. 'U ovom trenutku nema promjena u rokovima koji su već iznijeti u julskim preporukama', izjavila je portparol Evropske...

Nastavak na Capital.ba...

EU nema planove da ubrzava dokapitalizaciju banaka

Izvor: TrazimKredit.com, 24.Sep.2011, 09:08

BRISEL, Regulator finansijskog sektora Evropske unije saopštio je danas da ne planira da primora slabe banke da ubrzaju dokapitalizaciju, uprkos pogoršanju dužničke krize u zoni evra.

Nastavak na TrazimKredit.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.