EU hoće da vidi rezultate

Izvor: Kurir, 24.Maj.2012, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU hoće da vidi rezultate

Milica Delević podseća da stranka Tomislava Nikolića nije glasala za evropske zakone

BEOGRAD - Dela, ne reči.

Direktorka Kancelarije
za evropske integracije Milica Delević izjavila je da Evropska unija prihvata izbor građana Srbije, ali i da očekuje da vidi kakvi će biti rezultati rada novog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << predsednika republike i nove vlade.

Delevićeva je u intervjuu za Novi magazin podsetila na činjenicu da „evropski zakoni” nisu dobili podršku Srpske napredne stranke i njenog lidera Tomislava Nikolića, kao ni Deklaracija o Srebrenici, što ostavlja prostor za nedoumice.

- Videćemo da li je to bio rezultat njihovog opozicionog statusa ili razumevanja i stava prema situaciji - rekla je Delevićeva.

(N. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.