EU da kupi i popije svu rusku votku

Izvor: B92, 29.Maj.2022, 11:39

"EU da kupi i popije svu rusku votku"

Direktor Roskosmosa Dmitrij Rogozin predložio je državama EU da kupe i popiju svu rusku votku, kako Rusija ne bi na njoj više zaradila na drugim tržištima.

Šefica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je da EU mora da kupuje naftu iz Rusije, jer će je u suprotnom Moskva preusmeriti na druga tržišta i predsednik Rusije Vladimir Putin će da "zaradi još više novca", prenosi portal Sputnjik.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Sledeći korak ove mudre briselske sove biće predlog da se popije sva ruska votka, kako predsednik Rusije Vladimir Putin ne bi mogao da zaradi na njoj još više", prokomentarisao je Rogozin na platformi Telegram.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.