Izvor: Blic, 27.Feb.2022, 19:25

EU: "Zbog agresije na Ukrajinu ZATVARAMO NEBO za ruske avione, NAORUŽAVAMO KIJEV i zabranjujemo ruske medije"

Predsednica Evropske komisije, Ursula fon der Lajen, najavila je da će EU, po prvi put u istoriji, finansirati kupovinu i isporuku naoružanja i druge opreme za treću zemlju koja je u ratnom konfliktu, zatvoriti svoj vazdušni prostor za ruske letelice i zabraniti rad ruskih provaldinih medija na teritoriji EU.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RT: EU će zabraniti RT i Sputnjik

Izvor: Vostok.rs, 27.Feb.2022

  Predsednik Evropske komisije Ursula fon der Lajen saopštila je danas da će EU zabraniti ruske medije RT i Sputnjik, optužujući ih za širenje „štetnih dezinformacija“. Ona nije precizirala da li će se ova zabrana odnositi samo na televizijsko emitovanje, ili će se zabrana ticati sajtova...

Nastavak na Vostok.rs...

EU prvi put u istoriji naoružava treću zemlju, zatvara se vazdušni prostor za ruske avione

Izvor: Radio 021, 27.Feb.2022

Evropska unija će zatvoriti svoj vazdušni prostor za ruske avione, saopštila je predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.