Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2023, 09:38

EU: Strane da ispune obaveze - rad na uspostavlju ZSO bez odlaganja i uslovljavanja

Evropska unija je danas pozvala Beograd i Prištinu da ispune obaveze koje proizilaze iz sporazuma o normalizaciji odnosa i naglasila da rad na uspostavljanju Zajednice opština sa srpskom većinom treba da počne bez daljeg odlaganja ili preduslova.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EU poziva Beograd i Prištinu na primenu dogovorenog

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Sep.2023

Evropska unija (EU) pozvala je danas Beograd i Prištinu da ispune ranije preuzete obaveze i podsetila da njihov put ka EU vodi kroz dijalog i normalizaciju međusobnih odnosa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

V. Britanija se pridružila pozivu EU: Beograd i Priština da ispune obaveze

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2023

Velika Britanija pridružila se danas pozivu Evropske unije Beogradu i Prištini da ispune obaveze iz dogovorenih sporazuma, u kojem se naglašava i da rad na uspostavljanju Zajednice opština sa srpskom većinom treba da počne bez daljeg odlaganja ili preduslova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.