EU PRO finansira 11 projekta za unapređenje socijalne kohezije, među njima i dva iz Bora

Izvor: Bor030.net, 27.Maj.2019, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU PRO finansira 11 projekta za unapređenje socijalne kohezije, među njima i dva iz Bora

Evropska unija (EU) će preko razvojnog programa EU PRO podržati 22 nova projekta organizacija civilnog društva (OCD) koji su usmereni na unapređenje socijalne kohezije u multietničkim opštinama iz dva regiona Šumadije i zapadne Srbije i Južne i istočne Srbije. Među 22 projekta koje će preko svog razvojnog projekta finansirati EU PRO  našla su se i […] The post EU PRO finansira 11 projekta za unapređenje socijalne kohezije, među njima i dva iz Bora appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Unapredi poslovanje preduzeća: EU daje novac za MALA I SREDNJA PREDUZEĆA

Izvor: OkRadio.rs, 27.Maj.2019

Vranje - Razvojni program EU PRO objavio je javni poziv za podršku projektima koji treba da doprinesu konkurentnosti i održivosti poslovanja malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u regionu Šumadije i zapadne Srbije i Južne i istočne Srbije. Kroz poziv Evropska unija (EU) će sa ukupno 600.000...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.