Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Avg.2015, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU: Najgora izbeglička kriza od II svetskog rata

Svet se suočava sa ''najgorom izbegličkom krizom'' od Drugog svetskog rata, izjavio je evropski komesar za migracije Dimitris Avramopulos.

On je dodao da Evropa mora da učestvuje u njenom rešavanju na civilizovan način.

''Ono što moramo da uradimo, i što Evropska Komisija čini, je da organizujemo naš sistem za suočavanje sa tim problemom na pristojan, civilizovan i evropski način'', saopštio je Avramopulos na konferenciji za štampu, prenosi AFP.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

EU: Događa se najgora izbeglička kriza u svetu od II svetskog rata

Izvor: Blic, 14.Avg.2015

Evropski komesar za migracije Dimitris Avramopulos izjavio je danas da se svet suočava sa ''najgorom izbegličkom krizom'' od vremena Drugog svetskog rata, kao i da Evropa mora da učestvuje u njenom rešavanju na civilizovan način...''Ono što moramo da uradimo, i što Evropska Komisija čini, jeste...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.