EU: Kosovo nema vremena za gubljenje, institucije što pre

Izvor: RTS, 11.Avg.2017, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU: Kosovo nema vremena za gubljenje, institucije što pre

Portparolka Evropske komisije Maja Kocijančič pozvala je kosovske partije da što pre konstituišu skupštinu poručivši da "Kosovo nema vremena za gubljenje".
Maja Kocijančič je izjavi za portal Gazeta obzerver pozvala političke partije da poštuju kosovski ustav, prenosi Bota Sot.
"Kosovo nema vremena za gubljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i treba da ubrza proces formrianja institucija", rekla je Kocijančič.
Istovremeno, kosovska ministarka za dijalog Edita Tahiri izjavila je da je glavni prioritet Kosova u ovom trenutku formiranje novih insititucija, te će jedino nakon toga moći da se radi na dijalogu između Beograda i Prištine o normalizaciji odnosa, prenosi portal Lajmi.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.