Izvor: N1 televizija, 13.Jan.2022, 13:34

EU: BiH rizikuje da zbog blokade institucija izgubi 125 miliona evra pomoći

Druga tranša makrofinansijske pomoći Bosni i Hercegovini od Evropske unije nije odložena, ali zemlja rizikuje da je izgubi ako se nastavi blokada državnih institucija i nedostatak napretka, saopšteno je Delegacije EU u BiH. Evropska unija će u narednim mesecima izvršiti procenu ispunjavanja uslova koji su postavljeni za isplatu druge, poslednje, tranše makrofinansijske pomoći.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Iz Brisela poručeno: Nema vam pomoći ako...

Izvor: B92, 13.Jan.2022

Brisel -- Druga tranša makrofinansijske pomoći BiH od Evropske unije nije odložena, ali zemlja rizikuje da je izgubi ako se nastavi blokada državnih institucija...To je saopštila je Delegacije EU u BiH. Evropska unija će u narednim mesecima izvršiti procenu ispunjavanja uslova koji su postavljeni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.